четверг, 28 апреля 2022 г.

"Юні квітникарі"

 субота, 30 квітня 2022р.                                                                                                                   

Тема заняття: Практична робота. Висівання однорічників (висівання насіння і догляд). Висаджування розсади на постійне місце.

https://soncesad.com/statti/kviti/zagalne/kviti-odnorichniki-yak-priskoriti-lito.html#:~:text=Вирощуючи%20однорічники%20безрозсадним%20методом%2C%20насіння,калійної%20солі%20на%20квадратний%20метр.   Квіти однорічники: як прискорити літо.

Вирощуючи однорічники безрозсадним методом, насіння висівають наприкінці квітня — на початку травня, а більш теплолюбні — у другій половині травня. Під час позначення борозенок для висівання в ґрунт вносять 30–50 г суперфосфату, 20–30 г аміачної селітри і 10–15 г калійної солі на квадратний метр.

На занятті гуртка відбувся майстер-клас "Віночок для матусі".

 Діти багато чого нового дізналися про рослину кульбабу. Чому вона так називається? Послухали легенду про кульбабу. Про її лікарські властивості. Навчилися плести віночки з квітів кульбаби і з радістю і задоволенням подарували їх своїм найріднішім матусям.

  
                
   
        
                       






Комментариев нет:

Отправить комментарий

"Природа, фантазія, творчість"

   четвер, 13 жовтня 2022 р.                                                                      Тема: Практична робота. Догляд за тваринам...